Köp din Flowlife produkt idag

English Butik

Om oss

Flowlife skapades ur visionen att alla människor ska ha möjligheten att må bra, varje dag. Med hjälp av forskning och empirisk erfarenhet vet vi att en kombination av kost, träning och återhämtning gör att människan mår bättre och får mer energi. Genom att informera, utbilda och tillhandahålla innovativa egenvårdsprodukter ger vi dig de bästa förutsättningarna för att leva ett liv i Flow. Flowlife drivs av engagerade entreprenörer med bred akademisk bakgrund, som lägger sin fulla energi för att hitta de effektivaste och mest innovativa lösningarna för att du ska må bra!Vilka är vi?Lucas Wasniewski - VD
Kontakta mig för generella frågor om Flowlife
lucas@flowlife.seAxel Engström - Logistik
Kontakta mig om frågor gällande leveranser
axel@flowlife.seCarl Nordström - Marknadsföring/IT
Kontakta mig för info om våra kampanjer
carl@flowlife.seMax Landgren - Ekonomi
Kontakta mig för ekonomiska frågor
max@flowlife.seMagnus Wästlund - Kundansvar
Kontakta mig om du behöver support  
magnus@flowlife.se 1. Våra Produkter
 2. Flowpillow
 3. Varför Flowpillow?
 4. Flowfeet
 5. Varför Flowfeet?
 6. Garanti
 7. Felanmälan

Flowfamily

Flowpillow

Varför Massage?
Ordet massage betyder knåda. Genom knådningar, tryck och strykningar löser massagen upp spänningar och ger en skön avslappning. Massage är något vi mår bra av. Alla människor behöver beröring, det stärker både den fysiska och psykiska hälsan.
Varför Flowpillow?
Flowpillow är utformad med 4st massagehuvuden, dessa med bred kontaktyta och två olika storlekar. Denna konstruktion gör att man på djupet kommer åt triggerpunkter och även ökar sin blodcirkulation. Genom att använda Flowpillows massageprogram på 15 minuter minskar du dina muskelsmärtor och trycker in blod i knutar.
Sladdlös
Flowpillow är marknadens första sladdlösa massagekudde, något som ger dig stora fördelar. Istället för att vara bunden till ett vägguttag kan du istället använda kudden på dina favoritplatser och därmed uppnå högsta möjliga avslappning, en av grunderna i massage. Batteritiden är ca 2 timmar, vilket är tillräckligt för 8st behandlningar. Du laddar upp kudden med en inkluderande 220-volts adapter. Uppladdningstiden är ca 1,5 timme. Kudden är fulladdad när lampan på adaptern lyser grönt. Med Flowpillow behöver du alltså inte byta batterier.
Starta Flowpillow genom att hålla in On/off-knappen i ca 3 sekunder, därefter startar en behandling på 15 minuter. Efter behandlingen kan du starta kudden igen. Önskar du att stänga av Flowpillow innan behandlingen är slut håller du ner knappen i 3 sekunder igen.
Infraröd ljusterapi
Flowpillow innehåller även infraröd ljusterapi vilket är bra för kroppen och har goda egenskaper på både människor, djur och växter. Det infraröda ljuset värmer upp vävnaden i kroppen och stimulerar dess egen läkningsprocess genom att öka blodcirkulationen och rensa kroppen från slagg och toxiner. Kapillärer vidgas av värmen och det förbättrar microcirkulationen. Den förbättrade lymfcirkulationen minskar svullnad och inflammationer.
När du startar Flowpillow är det infraröda ljuset igång, önskar du att stänga av ljuset klickar du enkelt en gång på On/Off-knappen.
Varför Massage?
Ordet massage betyder knåda. Genom knådningar, tryck och strykningar löser massagen upp spänningar och ger en skön avslappning. Massage är något vi mår bra av. Alla människor behöver beröring, det stärker både den fysiska och psykiska hälsan.
Varför Flowfeet?
Under ett års tid har vi på Flowlife utforskat marknadens utbud och kunders samlade erfarenheter av fotmassörer. Med hjälp av användar- tester kombinerat med rådgivning från branchproffs har vi utformat en fotmassör som passar alla fötter. Med ett utarbetat fotmassage-mönster tillsammans med en mjuk lägstanivå och kraftigare högstanivå är Flowfeet premieprodukten för dig som vill ha det senaste inom fotmassage.
Öka cirkulationen
Flowfeets alla program bygger på att öka blodcirkulationen och minska spänningar i dina fötter. Det viktiga med massage är att öka cirkulationen genom varierande rörelser. Därför har Flowfeet tre olika program som bygger på fotmassagens viktigaste delar.
Infraröd ljusterapi
Flowfeet innehåller även infraröd ljusterapi vilket är bra för kroppen och har goda egenskaper på både människor, djur och växter. Det infraröda ljuset värmer upp vävnaden i kroppen och stimulerar dess egen läkningsprocess genom att öka blodcirkulationen och rensa kroppen från slagg och toxiner. Kapillärer vidgas av värmen och det förbättrar microcirkulationen. Den förbättrade lymfcirkulationen minskar svullnad och inflammationer.
Garanti2 år
 • Täcker produktionsfel
 • Täcker ej förslitningar
 • 010-1783040
FlowFix190-390 kr
 • Vi lagar din Flowpillow
 • Byte av tyg
 • Batteri - lagning eller byte
FlowForward790 kr
 • Om garanti inte gäller
 • Återlämna din gamla för återvinning
 • Få en ny för endast 790:-

TCS Lidingölöpppet

Flowlife är stolta officiella leverantörer till världens största terränglopp

O-Ringen

O-Ringen är världens största orienteringsäventyr där Flowlife från och med 2018 går in som officiella leverantörer.

Jönköping Marathon

Ett klassiskt marathon som från och med 2017 är tillbaka där Flowlife går in som officiella leverantörer med start 2018.