Flowpillow Massagekudde 2018 Edition

Färg:
1.490 kr
  • Produktbeskrivning
  • Kundrecensioner
Flowpillow 2018 är utvecklingen av den populära massagekudden Flowpillow. Nu varmare, starkare och tystare.

• Sladdlös och uppladdningsbar.
• 2 timmars batteritid
• Använd av elitidrottare dagligen


Varför Flowpillow 2018 Edition?

Inspirerad massagekudde av massörer och utvecklad för att efterlikna sportmassage. Shiatsumassage med stora kontaktytor gör att massagen blir både effektiv och skonsam. Genom att öka blodcirkulationen och behandla triggerpunkter gör Flowpillow att du orkar mer! Massagekudden kan användas över hela kroppen och är extra effektiv på vader, lår, rumpa, rygg och nacke.

Flowlife lanserade Flowpillow sensommaren 2016 med syftet att tillhandahålla en massagekudde som skulle efterlikna djupgående sportmassage för återhämtning efter träning. Flowpillow är speciellt utformad för att man ska kunna lägga mycket tryck på stora muskelgrupper som sätesmuskulaturen och låren. Detta för att djupt komma ner i muskelfibrer för snabbare återhämtning samt riskminimering av skador för personer med intensiva träningsscheman.• Shiatsumassage
• Infraröd ljusterapi
• Ökar blodcirkulationen
• Effektiv mot celluliter
• Behandlar triggerpunkter
• Sladdlös & uppladdningsbar
• CE & RoHS
• Nöjd kund garanti
• 230-volts laddare ingår

Flowlife drivs av unga entreprenörer vars mission är att utveckla massageprodukter som hjälper dig att må bra, varje dag!
Dela gärna med dig om dina tankar och erfarenheter av Flowpillow
KundrecensionerSkriv en recension
4.8/5 from 20 users. ( 15 reviews.)
3 of 4 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
Mycket nöjd!!
  · 3 months ago.
Otroligt bra massagekudde. Ger känslan av riktig massage. Ta dig tid att hitta rätt kroppsläge för att få bäst effekt på olika delar av ryggen. Tips lägg kudden på längden vid sidan av ryggraden så den masserar bara ena sidan av ryggen och ligg på rygg med ca 30 grader vridning mot andra sidan. Då får man en riktigt bra ryggmassage med lagom tryck i liggande.
Var den här recensionen hjälpsam?
5 of 5 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
Flowpillow
  · 1 years ago.
Perfekt för trötta muskler. Lätt att använda och riktigt kraftfull. Jag är verkligen nöjd efter en veckas användning!
Var den här recensionen hjälpsam?
13 of 14 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
Överstiger alla förväntningar på en massagekudde
  · 1 years ago.
Den här kudden är robust och det känns som om den knådar lika kraftigt och bra som en levande massör. Massagehuvudena är olika stora och ändrar riktning med jämna mellanrum, vilket gör att trycket blir behagligt och välgörande. Denna kudde kommer att minska mina besök hos massagekliniken. Vore bra att veta hur mycket den tål, den verkar tålig, men kan man sitta på den för rump- och lårmassage?  Sladdlösheten bidrog till valet av märke.
Var den här recensionen hjälpsam?
6 of 6 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
Toppen!
  · 1 years ago.
Min Flowlife massagekudde är toppen! Den hänger med mig i soffan varje kväll och masserar djupare än vad man skulle kunna tro. Värmen gör upplevelsen ännu bättre. Väldigt skönt att slippa sladden. Jag är hur nöjd som helst!!

Hälsningar Lena
Var den här recensionen hjälpsam?
3 of 3 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
Kanonprodukt
  · 1 years ago.
Jag är otroligt nöjd. Denna masserar över förväntan och värt sitt pris. 
Väldigt skönt att inte behöva ha kabel till utan ha med sig överallt till exempel på resa.   Bra att den även har infravärme
Var den här recensionen hjälpsam?
8 of 10 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
Flowpillow
  · 1 years ago.
Jag har fått chansen att testa #Flowlife #massagekudde #Flowpillow som en #Buzzador  och jag tycker den är suverän. Det tycker även alla som fått testa den genom mig! Jovisst är den hård i nyporna men hellre det än för svag! Skulle vara bra om man kunde justera både styrka och hastighet samt rotationshåll, eller bara välja auto. Den har börjat gnissla/knaka lite dock, vilket oroar mig efter bara några veckors användning. Annars älskar jag att den har infrarött ljus som går ner ordentligt i vävnaden och värmer skönt. Den är robust. Snygg. Sladdlös!! Liten nog att ta med sig samt flytta runt på kroppen. Har t.o.m. använt den när jag har suttit och jobbat. Rumpan var ett favoritställe och nacken! Men även min onda arm. Broschyren och hemsidan måste dock uppdateras med mer information om hur man kan placera den och använda den rent praktiskt. Den håller 8 x 15 min massage. Tycker det är lagom faktiskt. "Laddningshålet" sitter dock riktigt tokigt där bak på kudden och borde egentligen sitta på sidan för bättre placering av kudden under laddning. Suveränt med starka kardborreband också. Priset känns lite i överkant men tror nog att om version 2 kommer med diverse produktförbättringar så tycker jag den kan vara värd prislappen på 1495 kr. Vet inte om jag hade betalat det i dagsläget för den jag har idag dock... Jättekul att det är unga entreprenörer som lanserat produkten och önskar dem all lycka i framtiden! Tack för att jag fick prova massagekudden och hoppas jag vinner priset för bästa bild på mitt Instagram #jaxfitmama @jaxfitmama som även ligger på min profil på Facebook. Go Flowlife!
Var den här recensionen hjälpsam?
3 of 3 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
En ok massagekudde
  · 1 years ago.
Provat massagekudden som Buzzador. Har använt den ett par veckor kudden knådar hårt vilket känns bra. Resultatet blir en mindre stel kropp efter några gångers användning. Den har infravärme också vilket värmer upp muskeln. Använder den ofta då den är sladdlös. Kunde varit lite tystare.
Var den här recensionen hjälpsam?
2 of 2 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
Nöjd!
  · 1 years ago.
Gillar att det har stark motor som tål lite tryck. Bra att den är sladdlös och uppladdningsbar och har en lång batteritid. Lätt att plocka med sig. Lite svårt att veta hur man ska placera den på bäst sätt, hade varit bra med några instruktioner i bild.
Var den här recensionen hjälpsam?
2 of 2 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
Supernöjd
  · 1 years ago.
Fantastisk ny kompis. Hela familjen älskar kudden. Skönt för trötta muskler och avslappnande för barnen som somnar lättare på kvällarna?
Var den här recensionen hjälpsam?
4 of 4 personer ansåg att den här recensionen var hjälpsam
Nöjd!
  · 1 years ago.
Testar just nu massagekudden samt låter familjen testa på. Mamma ligger just nu på golvet och meddelar att den är perfekt och att hon önskar sig en i födelsedagspresent så vi måste köpa en till henne ?.
Var den här recensionen hjälpsam?
Skriv en recension